Login za poslovne korisnike

Korisničko ime


Lozinka


 
Upoznajte nas

 

DIV grupacija sa više od 120 godina tradicije trenutno je jedna od vodećih tvornica vijaka u Europi s poslovanjem na osam lokacija u 6 država i preko 1000 zaposlenih djelatnika u grupi. Konstantnim ulaganjima u proširenje kapaciteta i nove tehnologije, tvrtka se i dalje razvija, te se planira daljnji rast. 

Centralna lokacija i sjedište je u Samoboru, što je ujedno i proizvodna lokacija specijalizirana za proizvodnju vijčanih elemenata metodom hladnog i toplog kovanja, posebice po specijalnim zahtjevima kupaca. Zahtjevima tržišta proizvodni program proširen je i na proizvode strojnih elemenata naročito za poljoprivrednu mehanizaciju.

Trenutno najveća proizvodna lokacija DIV-a je pogon u Kninu (bivša tvornica vijaka TVIK)  s 50 godišnjom tradicijom, specijalizirana za masovnu proizvodnju vijčanih elemenata metodom hladnog kovanja.

 

DIV d.o.o. vlasnik je tvrtki koje zajedno čine grupaciju DIV, a posluju pod slijedećim nazivima:

 

  • MIN-DIV Svrljig a.d. Srbija, je proizvodno poduzeće s dugogodišnjom tradicijom proizvođača kolosiječnog pribora za željeznice, proizvođača lake željezničke mehanizacije, dijelova za šinska vozila, lakih otkivaka do 700 g, standardnih vijaka i matica, najveće dužine vijaka do 1.500 mm, te vijaka i matica po posebnim zahtjevima kupaca.
  • TVIK-DIV d.o.o. Valjevo, Srbija, opremljen je sa 40-ak strojeva za hladno kovanje, tokarenje, i skladišnim prostorom od 2.000 paletnih mjesta, te trgovačko komercijalno djeluje za područje Srbije, Makedonije, Kosova i Crne Gore.   
  • DIV-TVIK d.o.o. Sarajevo, Bosna i Hercegovina, sa skladišnim prostorom od 1.000 paletnih mjesta u Sarajevu, te 3.600 paletnih mjesta u visoko regalnom skladištu u Konjicu, komercijalno prodajno djeluje za područje Bosne i Hercegovine.
  • DIV d.o.o. - Slovenija, Obrežje,  Jesenice na Dolenjskem, tvrtka kćer koja je počela sa poslovanjem 2008. godine

 

Uz to, predstavništvima: 

 

  • DIV – Germany, u Hagenu, Njemačka;
  • DIV – France, u Lilleu, Francuska; obrađuju se tržišta navedenih zemalja, a ostala tržišta (Europe, Azije, Afrike i Amerike) obrađuju se u Sektoru komercijalnih poslova u Samoboru direktno ili putem zastupnika.

 

 

Izrađujemo sve standardne proizvode u standardnim i vanstandardnim dimenzijama, a specijalizirani smo i u izradi vanstandardnih proizvoda. Ujedno posjedujemo proizvodni proces kemijske pripreme materijala, provlačenja žice i šipki, hladnog i toplog kovanja, valjanja, brušenja, glodanja, tokarenja, erodiranja, honovanja, termičke obrade, površinske zaštite, galvanskog cinčanja, toplog cinčanja i fosfatiranja.

 

 

Proširujemo ukupni kapacitet naših pogona na 200.000 tona godišnje, kapacitet galvanskog cinčanja 100.000 tona, toplog cinčanja 30.000 tona, a termičke obrade 100.000 tona godišnje.

 

 

 

Kako bismo osigurali dugoročne ciljeve da stalnom kvalitetom proizvoda uz ispunjenje zahtjeva i očekivanja od strane kupaca, rasporedili smo prema regijama terenske komercijaliste koji su vam na raspolaganju sa navedenim telefonskim brojevima;

 

Balatinac Darko (terenski komercijalist samostalni za Slavoniju) – 385 (98)  216 351

Robertino Kučić (terenski komercijalist specijalist za regiju Rijeka – Istra – Lika) – 385 (99) 312 6541

Pukšec Dubravko (terenski komercijalist samostalni za središnju Hrvatsku) - 385 (98) 399 002

Stipić Robert (terenski komercijalist specijalist za područje Dalmacije) - 385 (98) 373 029


 

 

Opći podaci:
Naziv: DIV d.o.o. tvornica vijaka
Sjedište:  Samobor, Bobovica 10a

OIB: 33890755814
Matični broj: 3659976
Registrirani kod:  Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 080127368
Raiffeisenbanka Austria d.d., Zagreb 2484008-1100228260
Temeljni kapital: 31.103.500,00 kuna uplaćen u cijelosti
Članovi uprave društva: Tomislav Debeljak - predsjednik uprave, Darko Pappo - član uprave

Nadzorni odbor: Danijela Debeljak - predsjednik nadzornog odbora, V. Debeljak - zamjenik predsjednika, V. Schoch - član

Prokurist - Božidar Debeljak

 
 

COPYRIGHT (c) 2008. DIV D.O.O. ALL RIGHTS RESERVED
web dizajn iDEA studio
PRAVNI OKVIR|OPĆI UVIJETI POSLOVANJA  
   
cheap nhl jerseys cheap nfl jerseys louis vuitton outlet cheap wholesale soccer jerseys cheap nfl jerseys cheap moncler jackets
youtube link DIV Facebook DIV twitter DIV