Login za poslovne korisnike

Korisničko ime


Lozinka


 
Politika kvalitete

Cilj poduzeća DIV d.o.o. tvornice vijaka je biti među vodećim poduzećima u našoj osnovnoj djelatnosti projektiranje, proizvodnja i promet vijčane robe u ovom dijelu Evrope.
 
 
Zadana politika kvalitete može se ostvariti jedino ostvarenjem CJELOVITOG UPRAVLJANJA KVALITETOM i na taj način osiguratipostizanje optimalne kvalitete proizvoda. Opredjeljenje za primjenu Sustava upravljanja kvalitetom na osnovu zahtjeva norme ISO 9001:2008 jedini je ispravni put.
 
 
Ispunjavanje zahtjeva i očekivanja kupca naš je osnovni kriterij kvalitete. Na taj način podržavamo povjerenje kupca nastojeći da svakom isporukom stvaramo preporuku za daljnji posao i tako osiguramo svoje mjesto na tržištu.
 
 
U lancu stvaranja kvalitetnog proizvoda nismo jedina karika, zato je suradnja i razvijanje partnerskih odnosa s dobavljačima od posebnog značaja čime omogućavamo zadovoljenje svih zahtjeva kupaca i konkurentnost u cijeni.
 
 
Kvaliteta proizvoda i usluga rezultat je usklađenih aktivnosti svih funkcija i djelatnika u poduzeću. OBRAZOVANJEM ZA KVALITETU težimo da poboljšanje kvalitete bude dio svakodnevnih djelatnosti i radne kulture.
 
 
Informiranje o postignutoj kvaliteti i troškovima ostvarivanja kvalitete motivirajući su element zaposlenih, a rukovodstvu pomoć pri donošenju poslovnih odluka.
 
 
Dosadašnji rezultati u radu te priznanja naših kupaca podržavaju naše napore u ostvarenju zacrtanih ciljeva: kvalitetni proizvodi, zadovoljni kupci i motivirani radnici.
 
 
Postavljene ciljeve moguće je ostvariti jedino sustavnim i trajnim napredovanjem svih zaposlenika. Na taj način će poduzeće i njezini djelatnici najizravnije utjecati na kvalitetu poduzeća, vlastitu kvalitetu, a poboljšanjem poslovnog uspjeha tvrtke i na svoj vlastiti život u svojoj privatnosti i na društvu u kojem živimo u cijelosti.
 
 
Kvaliteta je ''posao svih'' nas!

 
 

COPYRIGHT (c) 2008. DIV D.O.O. ALL RIGHTS RESERVED
web dizajn iDEA studio
PRAVNI OKVIR|OPĆI UVIJETI POSLOVANJA  
   
cheap nhl jerseys cheap nfl jerseys louis vuitton outlet cheap wholesale soccer jerseys cheap nfl jerseys cheap moncler jackets
youtube link DIV Facebook DIV twitter DIV